Shackell: – Klare til kamp

Klubbkaptein Jason Shackell vil at hans første kamp som kaptein blir en seier og ønsker at the Clarets skal gå videre i cupen på bekostning av Port Vale. 

 

Foto: BurnleyFC.com

Midtstopperen skal lede de lilla- og lyseblå for første gang i en offisiell kamp i det Eddie Howes menn skal sparke i gang 2012/13-sesongen med første rundt i Capital One cupen mot Port Vale. Sommerens signering har som mål å sørge for at ting går som de skal og videre avansement sikres.

– Det er vår første kamp og det er en stor en, understrek Shackell. Vi ønsker å være i neste runde, har forberedt oss på sesongstarten og er klare til kamp! Det blir stort. Det har vært noen kinkige oppgjør for flere klubber nylig og det kommer til å være nok en vanskelig kamp for oss – er vi ikke forberedt mentalt og fysisk, kan vi få et problem.

– Det er aldri enkelt å spille mot et lag fra divisjonene under, de er alltid en vanskelig utfordrer. Det er ikke så stor forskjell på ligaene, så det blir en tøff kamp -spesielt hvis vi ikke får ting til å gli – som mot Rochdale forrige uke. Vi må forsikre oss at vi gir alt utpå der og sikrer oss et resultat som tar oss videre. Vi ønsker å komme lengst mulig og det å vinne må bli en vane.

– Vi mangler et par spillere og har kanskje ikke den største stallen, men den er full av kvalitet så et tap har aldri streifet meg. Jeg er veldig tilfreds med det som finnes her og er sikker på at vi har det som trengs for å vinne, avsluttet kapteinen.