Howe etter Pompey-tapet

Manageren var skuffet etter at the Clarets måtte skuffe hjemmefansen atter en gang denne sesongen og slapp inn et sent mål som satte stopper for lagets formkurve og seiersrekke. 

Lignende situasjon var man vitne til mot Reading og Leeds, og sjefen følte nok at man fortsatt ikke har lært av den gangs feil.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg trodde vi hadde sluttet med å slippe inn sene mål imot og dette er virkelig vanskelig å komme over, sa Howe på pressekonferansen etter kampen. Vi gjorde det samme mot Reading og Leeds og følte at vi hadde lært av det, men idag mener jeg vi var det førende laget og jagde seiersmålet, men jeg så virkelig ikke det målet komme og det er enda et tilbakeslag for oss og enda en lekse vi må lære av.

Vi måtte gi alt og prøvde å bryte dem, men jeg føler ikke at vi klarte det nevneverdig bra. Det var en kamp med et par sjanser og hvis vi hadde fått det første målet tror jeg vi kunne ha vunnet kampen, men man må samtidig gi Portsmouth skryt.

– De håndterte angrepene våre, innleggene våre og temmet midtbanen vår og gjorde det vanskelig for oss. Vi slet med å få bredde på ballen og utnytte dem der, noe vi har jobbet med, breddespillerne våre hadde det vanskelig og slet med å komme seg inn i kampen.

Foto: BurnleyFC.com

Til tross for et leit resultat, var det to gode nyheter å hente: Charlie Austin og Martin Paterson. Spissene var tilbake på banen etter å ha vært skadd en periode, Pato siden sesongstarten og Austin nesten tre uker.

Vi er henrykt over å ha dem tilbake, det gir mer konkurranse om plassene noe man kunne se på spillerne idag. Vi har flere gode angrepsmuligheter og det var derfor spillere som Keith (Treacy) ikke ble med i lagoppstillingen fordi vi trengte en balanse på benken.

– Det var vanskelig for Martin og Charlie å komme inn slik de gjorde fordi vi spilte ikke ballen særlig bra, nå gjelder det å forsikre seg at de holder jeg friske og klare til kamp, avsluttet sjefen.