Bartley: – Såret

Midtbanespiller Marvin Bartley innrømmer at det var sårende å la det som kunne vært et viktig poeng glippe og tapet mot Pompey kun bygget opp en lei statitiskk som har pågått siden tidlig 80-tallet.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets fikk det aldri til å gli mot Portsmouth og måtte konstatere deres femte hjemmetap denne sesongen, mens Pompey omsider kunne glede seg over deres første seier på bortebane siden mars.

Bartley forteller videre i et intervju med klubbens hjemmeside at de lilla- og lyseblå burde ha sikret et poeng etter deres innsats i annen omgang – men David Norris ville der anerledes på overtid med sin avgjørende 1-0-scoring.

Vi spilte ikke den beste fotballen, men jeg mener at 0-0 ville vært er rettferdig resultat – noen ganger må man nøye seg med ett poeng, fortalte Bartley. Det føles som om det skjer for ofte med oss, at lag scorer sene mål og at vi går skuffet av banen. Noen ganger kommer det til å være slik med lag som kommer her og spiller veldig defensivt.

– Man må være tålmodig og bryte dem ned, derfor kan man ikke spille festfotball hver kamp. Vi må ha en annen side av oss selv, men dessverre gikk det ikke i vårt favør. Forsvaret og resten av laget jobbet hardt, så for dem å score i det 91.miuntt var sårende for alle.

Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespilleren er samtidig begeistret over å bli styret med to spisser; Charlie Austin og Martin Paterson – to angripere den tidligere Bourmemouth-spilleren føler kan være forskjellen mellom tre- eller ingen poeng i fremtiden.

Det er viktig å ikke miste to eller tre på rappen og vi må hente fram noe positivt til neste kampen vår – det vil finnes på treningsfeltet. Brighton kommer ikke til å være en enkel utfordrer, men ser man på troppen vår har vi nok til å ikke trenge å være redd for noen, avsluttet midtbanespilleren.