Howe: – Få jobben gjort

Sjefen forbereder troppene til en motstander de historisk sett har hatt problemer med og et lag som overraskende vant sist gang de var på Turf Moor – noe manager Howe ikke vil at skal skje denne gang i deres jakt på Play Off-plassen.
Et skuffende 3-0-tap mot Millwall på Turf Moor ifjor satte en kjedelig stopper for the Clarets’ positive seiersrekke der de vant fem av seks mulige. Howes menn gikk derfra til å tape de fire neste kampene og dermed glapp deres sjanser om Play Off – slikt vil ikke sjefen oppleve igjen.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi fikk en noe fæl lærepenge forrige sesong mot dem, noe som var et skuffende resultat ettersom vi hadde en veldig god periode, sa sjefen. Det sitter fortsatt i minnet og jeg har full respekt for Kenny Jackett som manager og hans ferdigheter med å få ut det beste i spillerne.

Deres borteform har vært sterk og de er nok ute etter å spille på kontringer og har fart på kantene, så de er et farlig bortelag og vi kan ikke undervurdere dem. Man vet at enhver kamp mot Millwall kommer til å være vanskelig og man vet at de kommer til å kjempe om alt, men vi vet hva slags trussel de utgjør og håper at vi får det meste ut av kampen. 

– Vi har fortsatt topp seks som mål, men det har alle andre klubber rundt oss også, det er fortsatt veldig stramt – til tross for at vi ikke fikk et resultat mot Reading forrige helg, så er det fortsatt mulig. Vi må sørge for at vi får resultatene, gjør jobben vår riktig og sikrer poengene vi trenger og resten vil ordne seg selv. 

Vi vet hvor vi trenger å være og hva vi har som ambisjon, vi vet også hvilke kamper vi må vinne – så alt er opp til oss selv. Det er nok kamper igjen til å gjøre det på og jeg mener at vi har et lag som er godt nok – forhåpentligvis klarer vi å få jobben gjort, avsluttet sjefen.