Howe: – For fansen

Ny serierunde står for tur og kommende utfordrer er Gus Poyets Brighton and Hove Albion som kommer til Turf Moor for å danse, sjefen ser fram til oppgjøret og håper at the Clarets kan legge deres to siste tap bak seg og gå inn i landslagspausen med en seier i baklommen. 

The Clarets startet sesongen utmerket med en sterk seier over Owen Coyles Bolton, men siden den gang har det kun vært suksess i cupen, for deres to ligakamper har ikke endt like bra. Tapene er ikke noe som bekymrer sjefen og ønsker heller at de lilla- og lyseblå bretter opp ermene og har en oppvisning i maktdemonstrasjon foran egne fans.

Foto: BurnleyFC.com

– I det ene minuttet fløy vi høyt etter Bolton-kampen og alt var flott – og så to tap senere er alt skuffende, sa sjefen. Realiteten er at vi er på rett kjøl og vet det, som gjør dette til en viktig kamp, men det er de alle og vi må sørge for å komme ut av det kjempende. Basert på prestasjoner, kan jeg ikke si at jeg er for skuffet og vi burde ha fått noe ut at Middlesbrough-kampen og i første omgang mot Huddersfield føler jeg vi fortjente noe også.

– Det er så små marginer om å gjøre, men vi ser fram til å sprette tilbake og fortsette der vi slapp etter Bolton. Vi levde på høydepunktene fra Bolton og jeg mener vi var utmerkede der vi virkelig presterte og det er noe vi må prøve å gjenta igjen og igjen, samt få fansen med oss. 

– Fanen utgjør virkelig forskjellen. Det var en enorm støtte og fantastisk stemning, de var som den den ekstra spilleren for oss og vi ber dem om å gjenskape det så ofte de kan. Vi hadde gode kamper mot Brighton forrige sesong med flere oppgjør og vi ser fram til å kjempe med dem igjen og forhåpentligvis få samme resultat, avsluttet sjefen.