Howe før Leicester-møtet

Etter å ha sett sitt lag komme tilbake og vinne stort over Peterborough i helgen, håper sjefen at seieren var det som trengs for å starte på et vinnerspor og beseire Leicester City fra et direktesendt King Power Stadium.

Eddie Howes mannskap tok en tidlig ledelse mot Posh, men ga fra seg seieren på to minutter midtveis i første omgang. Mot slutten av omgangen utlignet Charlie Austin for the Clarets og i annen omgang  ga ikke de lilla- og lyseblå seg før stillingen sto 5-2 på Turf Moor.

Sjefen forteller om en god følelse innad i laget som følge av resultatet og håper at stemningen vil hjelpe til å sette en stopper for flere kriterier; the Foxes’ hjemmestatistikk og the Clarets’ bortestatistikk denne sesongen.

The Clarets reiser som nevnt til Leicester, men får det igjen tøft til helgen når de reiser til Derby som enn så lenge har beseiret over Peterborough og Blackpool. I likhet med Clarets sliter pengesterke Leicester med å ta poeng på bortebane og sjefen innrømmer at det er viktig med en periode av gode resultater.

– Det gir alle selvtillit og det er antageligvis den største faktoren for enhver idrettsutøver, så det gir guttene et løft og forhåpentligvis kan vi gjøre det bra mot Leicester, sa sjefen. Enhver kamp man spiller er vanskelig og vi har to bortekamper som venter, men jeg mener vi har vist i våre bortekamper at selv om vi blir beseiret, så er vi mer enn gode nok til å skaffe oss et resultat.

– Vi ønsker konsistens og en seiersrekke der vi er vanskelige å beseire og vanskelige å spille mot, noe som er utfordrende for ethvert lag i Championship. Man kan allerede se at ligaen antageligvis blir lignende fjorårets der få poeng skiller en stor gruppe lag, noe som viser uforutsigbarheten og styrken i ligaen.

– Det er en slik type liga; en sterk divisjon og vi ønsker helt klart å begynne å plukke med oss poeng fra bortebane og vi har to vanskelige kamper, men to gode kamper for oss, avsluttet sjefen.