Howe før Reading-kampen

Sjefen ønsker at spiss-duoen Jay Rodriguez og Charlie Austin viser seg fram i kveld mot the Ryals. Angrepsparet har nesten 30 mål seg i mellom og manageren håper at de skal klare å leve opp til deres fryktsinngivende rykte. 

Foto: BurnleyFC.com

29 mål er det Austin og Rodriguez har nettet sammen siden sesongstarten og etter overbevisende spill mot Barnsley jager de fortsatt Play Off. Kveldens kamp på Madejski Stadium er et oppgjør der sjefen håper at skal fortsette i samme retning.

Hovedansvaret har vært på Charlie og Jay og man kunne ikke ønsket for et bedre utfall av guttene fordi de har tatt til seg byrden og levd på den, sa sjefen. Deres målstatistikk er utmerket og måtte det fortsette lengst mulig og jeg mener vi så deres partnerskap på sitt beste like før Charlie ble skadet. 

De to er en stor trussel og fra da Charlie ble skadet igjen og fremover har det mistet litt av trykket, men det kommer til å bli bedre og bedre. Det samme er det når Danny og Pato er tilbake fordi det kommer til å drive dem fremover ytterligere. De har et godt partnerskap og det som gleder meg mest er hvordan de reagerer når den andre scorer. Man kunne ikke bedt om mer. 

Foto: BurnleyFC.com

Martin har en sjanse, men det avhenger på hans reaksjon på trening og hvordan han føler seg – vi kommer ikke til å haste han tilbake. Det ville vært herlig å hatt han involvert fordi han har gode minner derfra og vi vet hva slags toppspiller han er.

Det kommer til å være to av toppformlagene i ligaen som møtes og to lag som liker å angripe og spille den rette måten. Kampen blir vist på TV også, så det kommer til å være en utmerket kamp og vi ønsker å sette press på lagene som er over oss. Det er fortsatt veldig stramt og selv om vi vinner så virker det ikke som om vi beveger oss noe sted og minker gapet. 

Reading har timet formen sin litt tidligere enn sist gang. De hadde en god periode mot slutten av forrige sesong, der de vant mange kamper etter hverandre og kunne nådd Play Off, men var uheldige som ikke nådde opp.

Jeg har mye respekt for Brian McDermott og jobben han har gjort i Reading. Han har gjort det veldig bra og uten rampelyset og dermed antageligvis ikke fått den skryten han og klubben fortjener. Vi er i en lignende situasjon, vi hadde en dårlig form i begynnelsen som vi snudde etterhvert, så vi vet at dette kommer til å være en av de tøffere kampene denne sesongen. 

Men det er et sted vi føler at vi kan vinne og jeg føler at vi kan spille på tirsdagens kamp, jeg mener at man så de mange positive aspektene mot Barnsley og det er viktig fordi vi ønsker å vinne enhver kamp. Denne ligaen er så vanskelig, og jeg er henrykt over hvordan vi spiller og vi går inn i denne kampen uten noe å frykte, avsluttet sjefen.