Neste: Reading

Kveldens storoppgjør på Madejski Stadium er en kamp det rettes større oppmerksomhet til ettersom begge lag trenger å vinne, skal Play Off-drømmen leve. Reading innehar den siste Play Off-plassen, mens Burnley er fem poeng bak på en 10.plass. Hyggeligere blir det at lagene skal danse foran Sky Sports kameraer.

Reading må klare seg uten sin kaptein, Jobi McAnuff som har måttet unne kniven for en brokk-operasjon, mens spissen Karl Sheppard fortsatt ikke er tilgjengelig. Andy Griffin og Shaun Cummings sliter begge med hamsting-skader, mens Tomasz Cywka kan få sin debut for the Royals.

Foto: Burnleyfc.com

For the Clarets’ del er det tvil rundt Kieran Trippier som sliter litt med ryggen, Junior Stanislas er ute med hamstring-skade, mens det er litt usikkerhet rundt Martin Paterson.

Dette blir det 40.oppgjøret mellom kamphanene der Reading har vunnet 19, Burnley ti og de resterende ti har endt med poengdeling. The Royals har gjort det bra mot Burnley de siste gangene der de kan vise til fire strake seire og har kun tapt en gang mot Burnley på hjemmebane.

Sist gang det ble seier over Reading var i den legendariske Play Off-semifinalen i mai, 2009. Det kommende hjemmelaget er i god form om dagen og har tre starke hjemmeseire å vise til – vinner de dette oppgjøret så kan det ta dem opp til tredje plass, to poeng unna direkte opprykk.

Brian McDermotts mannskap har klart å spille de tre siste kampene uten baklengs og er kjent for å være gjerrige bakover. Burnley på sin side har også en god statistikk å vise til der de ikke har sluppen inn for mange mål de siste to-tre månedene, samtidig som de er det laget som er mest skyteglade retning motstanderens keeper.

Kampen spilles på Madejski Stadium, fredag 17.februar kl 21:00

Tidligere møter:
15.oktober, 2011 Burnley 0-1 Reading
03.januar, 2011 Reading 2-1 Burnley
23.oktober, 2010 Burnley 0-4 Reading