Kilby takker fansen

Kreftrammede styreformann Barry Kilby fikk stående applaus under gårsdagens kamp mot Barnsley og den stående hyllesten varmet Kilby som idag takker fansen for deres støtte. 

Foto: BurnleyFC.com

Hjemmefansen hadde organisert en stående applaus til styreformannen i det 13.minutt som en hyllest til 63-åringen for sine 13 år i stillingen etter at han meldte sin avgang ikke lenge siden. Kilby innrømmer at fansens spontane og stående applaus var et ydmykt, men høyt verdsatt øyeblikk .

Jeg er absolutt overveldet. Jeg forventet ikke tilskuernes applaus og det var en fantastisk gest jeg virkelig satt pris på. Det er utrolig hvor mange gode ønsker og hyggelige kommentarer jeg har mottatt og ønsker å takke alle, jeg har blitt oversvømt med kort, meldinger og telefonsamtaler og har en haug med e-post jeg må jobbe meg gjennom. Jeg kommer til å svare alle, men ønsker å takke alle Burnley-fans og alle andre som har tatt seg bryet med å ta kontakt, sa Kilby.

– Det var en veldig fin og passende gest fra fansen til en stor mann som har gjort en fantastisk jobb for denne fotballklubben. Han fortjente den applausen der alle ropte navnet hans. Barry er en veldig privat mann som liker å holde seg i bakgrunnen, så det var fint å se at han fikk den hyllesten og jeg er henrykt på hans vegne at vi kunne vinne for han, la manager Howe til.