Austin om måltørken

Charlie Austin forteller om sin lettelse etter at det løsnet foran mål og seks ukers måltørke omsider kunne avsluttes. Spissen ble nektet et mål i første omgang – til manges store frustrasjon – men brettet opp ermene en time etter at Rodriguez sendte the Clarets i føringen og økte med et velfortjent 2-0-mål.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets styrte showet på Turf Moor og kunne ha ledet med en betraktelig større målforskjell, hadde det ikke vært for dommerne som etter det reprisebildene viser var et soleklart mål. Spissen ga seg ikke av den grunn og fortsatte presset mot Luke Steele – og fikk lønn for strevet.

Det var viktig for meg, sa spissen. Det er første gang i karrieren at jeg har spilt seks uker uten å score mål, men det kommer helt klart ikke til å være den siste der jeg har gått gjennom en måltørke. Jeg ble fra meg, men som spiss må man fortsette å jobbe hardt og håpe at ballen faller riktig og at det går i riktig retning. 

Som målscorer jager man selvsikkerhet og mål gir en det, så det er godt å omsider score og forhåpentligvis kan det dra meg videre. Jeg har jobbet hardt de siste ukene med å komme meg i de rette posisjonene og føler at jeg burde ha scoret mot Peterborough og Derby, men fikk det heldigvis idag. Hvis jeg kan finne tilbake til formen jeg hadde før jul og før skaden, så kan jeg hjelpe laget betraktelig, avsluttet Austin.