Howe: – Vi spilte veldig bra!

Det ble en hjertevarmende aften på Turf Moor igår da the Clarets viste fram sitt sanne ansikt og dominerte store deler av kampen. Sjefen frydet seg over en fin 2-0-seier, samt fansens reaksjon rundt Danny Ings’ debut. 

Foto: BurnleyFC.com

Mål i hver omgang av toppscorerne Jay Rodriguez og Charlie Austin var nok til at Lancashire-laget kunne dra i land en komfortabel seier over Barnsley. Resultatet kunne – og burde – ha vært høyere, men dommeren var ikke på deres side, men Burnley kunne derimot glede seg over nok en kamp uten baklengsmål. Deres fjerde på fem hjemmekamper.

Vi spilte veldig bra!, sa sjefen. Vi fikk et tidlig mål og det er alltid betryggende for Barnsley er en hard nøtt å knekke fordi de ikke har tapt så mange kamper iår og vi visste at det kom til å bli vanskelig. Men vi var tålmodige, forsvarte oss veldig bra og kontret utmerket til tider og kunne fort ha fått flere mål.

Vi ønsket et mål nummer to og trengte det, så vi er henrykt. Vi utvikles fortsatt som lag og jeg tror at mange så forbedringen ikveld for de siste ukene.  Defensivt sett var vi gode i store deler av kampen og man fikk samtidig se gode angrep.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg føler at dette var Josh McQuoids beste kamp for oss på venstre siden og de to på topp var konstante trusler. Charlie har ikke spilt like mange kamper som Jay, men scorer fortsatt mål og det hjelper han – spesielt igår etter alle de gode prestasjonene hans. 

Det var godt å få sluppet inn Danny de siste ti minuttene og la han få løpt og jaget litt. Han kan gjøre det hele dagen og det er mye mer å vente fra han, men vi er bare glade for å kunne ha satt han utpå banen. Vi har vært tålmodige med han fordi han er så ung og mye har hendt i livet hans i det siste. 

Han har flyttet nordover for første gang hvor han fikk to treninger og pådro seg en stygg skade, så han har måttet takle mye. Men han har gjort det flott, jobbet ekstremt hardt og ønsker å spille for denne klubben, det var en fin liten introduksjon til fansen som viste litt av hva som bor i han, avsluttet sjefen.