Howe: – Fremgang

Tross uavgjort mot Oldham nylig, hvor det ble lite nevneverdig å referere til var manageren tilfreds med å se lagets kampvilje mot Lague One-laget. Det har vært litt krydret i de foregående kampene, noe som ikke var annerledes i dette oppgjøret, men flere spillere virket tilfreds med sine lagkamerater etter et par kampers trening. 

Det er fristende å si at taklingene fløy, men vi ville vinne og kjempet på ethvert vis og sørget for at vi ikke ble overkjørt, så det å komme hit i kveld og vise oppvisningen vi viste gledet meg, vi viste hunger som lag, noe som er et positivt tegn, samtidig som vi ikke slapp inn mål, poengterte sjefen etter lagets poengdeling mot Oldham hvor han blant annet lot nysignering Trippier slippe til. Kieran forsvarte godt og jeg føler han gjorde deg godt fremover – det er mer å vente fra gutten etterhvert som han ble bedre i sine angrep, det kommer mer og så fort han stifter et partnerskap med spillerne er det enda flere positive tegn å hente.

– Generelt sett så vi bra ut og vi ser sterkere og sterkere ut for hver kamp som går. Vi er ikke langt unna den forventede formen, men vi har litt igjen før vi er på topp og det gjenstår litt jobb – det er en nødvendig ting, spesielt for angriperne som ikke var alt for tilfredse fremover og vi klarte ikke å holde på ballen til enhver tid, så der gjenstår litt jobb, men jeg er sikker på at alle vil forbedres.