Wallace er klar til kamp

Burnleys midtbanespiller Ross Wallace forteller at han er klar til kamp i det han og resten av laget forbereder seg til den siste oppkjøringskampen denne sesongen; mot Sunderland på Turf Moor.

The Clarets reiser hjem etter å ha vært på tur den siste tiden og ruster opp til å møte tøff motstand i Wallace’s tidligere klubb, Sunderland. Midtbanespilleren selv gleder seg til oppgjøret etter å ha vist god form i løpet av årets oppkjøring og gleder seg til sesongen sparkes igang og Watford kommer på besøk – en klubb der tidligere spissen Chris Iwelumo blir å treffe på motsatt banehalvdel.

– Vi ser fram til å sparke i gang sesongen nå, forteller Ross. Når man kom på jobb første dag etter ferien, så man fram til sesongstarten og vi nærmer oss det nå hvor alle er klare til kamp. Gutta ser ut til å være i god form og vi er stadig skarpere på treningene og etter hver kamp.

Sunderland har nok vært et topplag på nordøst-siden de siste to-tre årene og det er hyggelig å se fordi det er flere gode mennesker der. Jeg hadde en god tid der og det kommer til å bli hyggelig å se gamle kjente fjes. Å vinne opprykket var antageligvis en av høydepunktene mine der, vi hadde en god periode fra november/desember-tiden og gikk ubeseiret et par gode måneder, mener jeg å huske. De har et par virkelig gode spillere og er et godt lag, så forhåpentligvis kan vi høre det samme med dette laget, avslutter skotten.