Howe: – Gjenskap innsatsen og besluttsomheten!

Manageren appellerer til spillerne og ber dem om å brette opp ermene og vise hva de er gode for, selv om det kun er ære å spille for. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har ikke den beste statistikken på Fratton Park, men sjefen er sikker i sin sak når han forteller at troppen ikke har påskeferien i bakhodet – her er det kampen om poeng som teller. Manager Howe krever også en ting av troppen; at de skal gjenskape det de viste mot West Ham på Turf Moor i forrige serierunde.

– Innsatsen og besluttsomheten spillerne viste i å prøve å hente tre poeng var utmerket, roser Howe og poengterer; Vi må forsikre oss at sesongen ikke sklir ut og jeg mener vi har får mye i garderoben til å tillate at det skjer, selv om vi ikke har noe å spille for i form av sluttprodukt så er enhver kamp viktig. 

Mange fans kommer til reise ned til Portsmouth og vi må forsikre oss at vi er besluttsomme og prøver å vinne kampen, ethvert steg man tar på banen ønsker vi å gi vårt beste og vi ønsker å vinne. Det burde ha vært inne for lengs, så vi er på ingen måte i påske-modus, vi har mye jobb å gjøre før disse avgjørende kampene og vi ønsker å avslutte sesongen så bra som vi kan og ta det inn i neste sesong.

– De har helt klart hatt sine problemer og det de prøver å gjøre nå er å forbli i ligaen, selv om de ble trukket fra ti poeng. Jeg mener at det har forynget laget og gitt dem en kamp for å overleve-mentalitet, det kommer til å bli en tøff test fordi fansen deres kommer til å støtte spillerne sine. De kommer til å skape en spesiell stemning og vi må forsikre oss at står med rak rygg, med riktig til sinns fordi det kommer til å bli en kamp, avsluttet sjefen.