Howe hyller snuoperasjonen!

Det var en stolt manager som snakket med pressen etter the Clarets’ fantastiske snuoperasjon på Upton Park og dermed sikret Lancashire-laget ni poeng på en uke, samtidig som nok en London-forbannelse ble brutt. – Mitt beste resultat hittil, sier sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

Sjefen var full av lovord og hyllet sitt unge lag etter at the Clarets kom tilbake etter å ha ligget under, snudde kampen og dro i land en viktig seier, klatret opp til en 10.plass og satte stopper for en mørk sky. Man skal ikke langt tilbake i tid der the Clarets ble slaktet med over fem mål, så dette resultatet betyr uten tvil mye for Eddie Howes mannskap – spesielt etter forsvarsarbeidet som ble vist i løpet av første omgang.

Dette er uten tvil det beste resultatet jeg har hatt i min tid her, understreket sjefen. Jeg ville ikke si at det var den beste oppvisningen, for den var ikke pen, men den var effektiv og noen ganger må man ty til slikt – jeg kommer ikke til å beklage for det ettersom det er nok en stor seier og definitivt den beste av våre tre på rad.

Å komme til West Ham – som er et av de beste lagene i divisjonen – må man kjempe og forsvare seg godt, noe vi gjorde fenomenalt.Vi har fått høre en del om forsvaret vårt i det siste, noe som også var berettiget, men samtidig må vi rose forsvaret og keeperen for jobben deres – de er utmerkede spillere som kastet seg inn i alt. Michael Duff ledet forsvaret utmerket, mens David Edgar blir stadig bedre, men jeg er henrykt på vegne av alle – det var ikke pent til tider, men vi viste sterk karakter, var løsnings orienterte og fikk et resultat til slutt.

Foto: BurnleyFC.com

Vi håpet å frustrere West Ham og terge fansen litt, vel vitende at vi har Sam (Vokes) og Ross (Wallace) som vi kunne sette innpå når som helst, men jeg føler at alle spilte sin rolle idag, inkludert innbytterne og det er godt å vite at man han en sterk benk som kan utgjøre forskjellen. Vi har ikke hatt det så mye denne sesongen, men både Sam og Ross var begge utmerkede når de kom innpå, vi har kommet tilbake fra å ligge under et par ganger denne sesongen, noe som er bra for karakteren og lagånden.

Jeg mener at vi nærmer oss og jeg kan ikke rose dem høyt nok som individer, det er en glede å jobbe med dem og vi begynner å få mer tilbakemeldinger på våre ideer. Jeg ville ikke si at kapittelet er lukket og vi kommer ikke til å ta av heller fordi det er under dårlige perioder man må holde fast på egen tro og det har vi prøvd å gjøre – samme er det under en god periode. Vi kommer plutselig ikke til å vinne alle kampene, men vi er på riktig vei og det er det viktigste for oss, avsluttet manager Howe.