Howe:- Ikke i nærheten av godt nok

Manageren var på ingen måte tilfreds med måten the Clarets forsvarte seg etter at de hadde en to-måls ledelse som de slapp og endte med tape 4-3 på Selhurst Park. Etter å ha sett sitt Clarets slippe inn tre mål i annen omgang og bli overkjørt av the Robins, var ikke sjefen nevneverdig raus i sin kritikk av forsvarsoppgavene.
The Clarets hadde en gunstig to-måls ledelse av Chris McCann og Martin Paterson, men takket være en Wilfred Zaha i god form ble det plutselig vendepunktet som også sørget for en Palace-seier som svei for the Clarets. Charlie Austin puttet inn Burnleys tredje for kvelden mot slutten av kampen, men gjestene fra Lancashire klarte ikke å følge opp med et fjerde mål og dermed ble det et surt tap på Selhurst Park.

– Å slippe inn fire mål på bortebane er ikke i nærheten av godt nok og antallet vi spiller inn for øyeblikket gir grunn til bekymring, poengterte Howe. Statistikken er der for alle å se; vi scorer mål, men vi spiller inn for mange og må adressere problemet og det fort. Det betyr hardt arbeid på treningsfeltet og kanskje for meg en tur innom lånemarkedet, det er så langt man kan strekke seg med målene vi slipper inn og ting må endres.

– Vi skal trekke oss tilbake, tenke på saken og jobbe med spillere der vi forventer en reaksjon. Individuelt er alle gode spillere, mens defensivt individuelt og kollektivt har vi ikke gjort nok og jeg tar ansvaret for det som lagets leder.

– Vi visste at de hadde fart i laget og var forbedret på det. I første omgang var vi flinke og ledet 2-0, men vi ble angrepet av kontringer to ganger som var skuffende fra vårt ståsted med systemet vi benyttet og derfra var forvaringen vår veldig svak. Vi er meget skuffet over å tape en kamp etter å ha scoret tre mål på bortebane og vi forventet å få alle tre poengene. Defensivt er vi veldig på og av og mister konsentrasjon og har ikke den rette mentaliteten for øyeblikket, avsluttet sjefen.