Howe: -Ingen unnskyldning

Etter helgas bitre tap hadde Howe all grunn til å være skuffet. Manageren var ikke nevneverdig fornøyd med resultatet som ikke gjenspeilte kampen.

Noen ganger lærer man mer av et tap enn en seier og jeg tror vi lærte mye av dette, forklarer Howe. Jeg føler at vi ikke presterte slik vi er kan best. All ære til Millwall fordi jeg føler vi forsvarte seg veldig godt og gjorde det vanskelig for oss ved å plassere spillere bak ballen hele tiden og forsvare seg ganske dypt.

– Deres spilleplan fungerte, men vi manglet gnisten og var dårlige i ballbesittelse, noe som vanligvis er vår styrke. Vi ga bort ballen og spilte antageligvis litt direkte, noe som overrasket meg. Vi kom ut av fellene godt i andre omgang og styrte kampen, men vi slapp inn et mål i vår beste periode – noe som er dypt frustrerende, spesielt siden de kom på dødballer.

– Så nå har vi mye jobb foran oss og det er tilbake på treningsfeltet og jobbe hardt rette opp feilene – det er skjønnheten ved fotball. I det ene minuttet er du oppe og i det andre er du nede, så vi må fortsette å være positive fordi vi fortsatt er i en god posisjon.

Det faktum at andres resultat gikk bedre enn vårt gjør det mer frustrerende fordi det får deg til å tenke «hva om…» Men det er ingen unnskyldning, vi må se på oss selv og det positive er at vi har en kamp på tirsdag og det er vår mulighet til å sprette tilbake. Det er en mulighet til å rette opp ting foran fansen vår, så vi skal prøve å spille med den intensiteten vi har gjort tidligere, fordi det var noe vi manglet, avsluttet Howe.