Jay-Rod forlenger!

Gledelige nyheter for the Clarets: lokalgutten- og talentet Jay Rodriguez forlenger med Burnley.

Angriper Jay Rodriguez har uten tvil hatt en av sine bedre sesonger og viste sin lojalitet til klubben ved å signere en to-års kontrakt som løper ut sommeren 2013.

Det var ingen tvil for min del runder forlengelsen, forteller Rodriguez. Det er en flott klubb å være i, det har hevet meg betraktelig som spiller og jeg føler at den fortsatt kan gjøre det. Det har vært en flott sesong foreløpig, men det gjenstår fortsatt mye – det har gått bedre enn jeg så for meg, alle utmerkelsene og det bli kalt opp til U21-laget er utrolig.

– Men jeg vet at jeg må forbedre meg, for hvis jeg ikke gjør det så vil det være forgjeves, jeg må fortsette å jobbe hardt og se hvor det bringer meg, forklarer Jay-Rod.