Howe: – Kom hjem med tre poeng

Sjefen inviterer spillerne til å vise seg fram på den mest positive måte og dra hjem med tre poeng fra det kommende Lancashire-derbyet mot Blackpool.

Foto: BurnleyFC.com

Denne helgen er det duket opp for et lokalderby der the Seasiders kan sikre seg Play Off-plassering dersom de vinner, mens the Clarets jakter på historie og håper dermed å vinne deres 11.borte kamp denne sesongen. Sist gang lagene møttes var i oktober og den gang vant de lilla- og lyseblå 3-1.Vi storspilte mot dem sist og håper å kunne gjenta det

Det blir en enorm kamp, likedan som tirsdag kveld (Leicester) og slik Bristol City kommer til å være, poengterer sjefen. Vi tar alle kamper like seriøst og dette er en kamp vi vil vinne, vi storspilte mot dem sist og håper å kunne gjenta det. 

Til tross for å ha blitt effektivt slått ut av Play Off-kampen etter tirsdagens kamp på King Power Stadium, så håper allikevel sjefen at de lilla- og lyseblå klarer å hamstre sammen så mange poeng de klarer før det hele avsluttes.

Jeg er veldig stolt av vår borte historikk og dersom vi klarer å matche det, ville det være en utmerket prestasjon – enda bedre dersom vi hadde klart å gjøre det foran egne fans mot Blackpool. Vi vet hvor viktig Blackpool-kampen er for alle, for oss selv og selvsagt for fansen, så vi ønsker å spille bra og forhåpentligvis komme hjem med tre poeng, avsluttet Eddie Howe.