Howe. – Kommer til å rotere laget

Kveldens cup-runde mot Plymouth vil by på flere endringer og en hyggelig gjenforening med en tidligere venn for manager Howe. 

Foto: BurnleyFC.com

Plymouth-sjef Carl Fletcher og Burnley-manager Eddie Howe vokste opp- og spilte sammen i Bournemouth for flere år siden, men møtes nå til dyst som motstandere i Capital One cupens andre runde.

Eddie Howe vet bedre enn å undervurdere League Two-laget – som så vidt berget plassen ifjor – etter å ha sett hva feil innstilling eller holdning kan gjøre med laget som tapte 2-0 for Huddersfield Town i helgen.

– Det er en viktig kamp for oss, poengterte Howe. Vi er på hjemmebane og håper vi kan fortsette den positive trenden som vi viste mot Bolton, det er alltid vanskelige kamper og vi kommer nok til å rokere innad i laget og la noen ta steget opp. Plymouth er ingen enkel utfordrer, jeg kjenner Carl veldig godt og er sikker på at han vil vinne kampen, men vi må forsikre oss at vi først og fremst vinner kampen – noe jeg er sikker på at vi kan klare. 

Foto: BurnleyFC.com

– Ser man på benken vår, er det mange spillere som var jevnlig brukt ifjor, et par har plukket opp mindre skader og er tilbake, så det vil være godt for dem å få litt kamptrening. Vi må forsikre oss om at vi gjør jobben, men samtidig ha et halvt øye på lørdagen som er viktig for oss. 

Flere profiler som ble populære ifjor, har slitt benken i år og det ligger som manageren sier at det blir endringer i lagoppstillingen. Keith Treacy slapp til i helgen, det samme med Michael Duff og Alex MacDonald, mens Marvin Bartley, Ben Mee og Brian Stock mangler kamptrening og antageligvis bil slippe til mot Plymouth.

– Man har alltid spillere som ikke får spille, men som ønsker å spille og som helt klart trenger kamper – som f.eks etter skade, så det er en god mulighet for dem å vise seg fram mens vi rokerer laget. Det er viktig at vi gjør det, man kan ikke forvente at spillerne skal spille 50 kamper hver sesong og det tror jeg vi slet med ifjor, avsluttet sjefen.