Neste: Plymouth Argyle (Capital One Cup, 2.runde)

The Clarets tar imot Plymouth i Capital One Cupens andre runde, en turnering der de lilla- og lyseblå forhåpentligvis får et bedre utgangspunkt enn i de to siste ligarundene.

Burnley må klare seg uten Martin Paterson og Danny Ings, mens Keith Treacy har mulighet til å starte etter å ha slitt litt med lysken. Gjestene Plymouth kan måtte spille uten kaptein Darren Purse som hinket av banen i helgen under deres 2-1 tap for Oxford United, som åpner for Paul Wotton (midtbanespiller).

Foto: BurnleyFC.com

Burnley har hatt en god trend mot Plymouth og har ikke tapt mot Argyle de siste 14 oppgjørene (10-5-0) og sist gang the Pilgrims vant over Turf Moor-laget var i oktober 1973. Turneringen er en Burnely har hatt god historie med; semifinale i 2009 og har vært blant de 16 gjenværende lagene to år på rad – sist gang de ikke maktet å komme til tredje runde var i 2006 når Hartlepool satte stopper for eventyret i første runde. The Clarets jakter dermed sin niende strake seier i turneringen der de har scoret i 16 av de siste 17 kampene.

Gjestene overbeviste i første runde ved å slå ut Portsmouth, som var deres første cup-seier på fem år. Det var også deres første gang på 21 kamper – i løpet av 14 år – at de klarte å score mer enn to mål og samtidig ikke slippe inn noen i cupen.

På papiret burde Eddie Howes mannskap klare utfordringen uten problemer, men det samme ble sagt om Huddersfield i forrige runde. Sjefen sa også etter kampen at det kommer til å bli rokkeringer til den kommende kampen der navn som Mee, Lafferty og Bartley ble nevnt.

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag 28.8 kl 20:45