Howe: – Lærekurve

Sist gang Burnley spilte mot Peterborough, gikk det i Posh’ favør, men mye har endret seg siden den gang. Burnley har gjenfunnet formen og hamstrer poeng som aldri før, men manageren advarer mot å ikke slakke opp trykket mot Peterborough ikveld, til tross for at Posh sliter med manglende seire den siste tiden.

The Clarets overbeviste med i sin siste kamp mot jumbolaget Nottingham Forest og har muligheten til å klatre opp til en etterlengtet Play Off-plass, skulle de vinne over Peterborough som ikke har vunnet siden annen juledag. Sjefen derimot vet bedre enn å ta Posh for gitt som har tatt poeng fra Middlesbrough, Leicester og Birmingham på bortebane denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

Mange venter for oss å bryte sammen, men vi nyter en god form og vi ønsker å holde oss i kampen om toppen ved å vinne kamper, sa sjefen. Men denne ligaen har lært oss at man ikke se for langt frem i tid og man kan heller ikke overvurdere en selv, Peterborough er en vanskelig kamp.

De er et fritt-scorende lag og kommer til å skape problemer for oss på det offensive, så vi må forsikre oss at vi ikke er for selvtilfredse. Jeg tror at det er vår største utfordring akkurat nå, at vi ikke blir for selvtilfredse og må huske på de vanskelige tidene i begynnelsen av sesongen – det er en god påminnelse.

– De har vært vanskelige å slå på bortebane og har hatt noen gode resultater på vanskelige baner, så all ære til deres spillere og stab for deres offensive mentalitet. De holder fast på deres tro som ga dem opprykk og har gitt dem suksess i denne divisjonen. 

De slo oss tidligere i sesongen, noe som var en tøff dag. Jeg husker det godt og igjen, det er en god lære for oss kan man si – i likhet med Middlesbrough, la oss vise dem at vi er det bedre laget. Vi har fortsatt fremgang å gjøre, men vi har alle blitt bedre siden den kampen og slike kamper var vanskelige i den tidlige fasen i sesongen.

– Vi kjenner ikke hverandre alt for bra og laget er nyformet, og det var var en vrien ettermiddag for oss, men også en lærekurve for alle. Forhåpentligvis kan vi vise at vi er det bedre laget, ett mer selvsikkert lag og har tro på at vi kan vinne denne kampen, avsluttet sjefen.