Neste: Peterborough United

En underholdende kamp venter, to lag som liker å spille offensivt og som skaper sjanser hvor enn de spiller møtes til dans på Turf Moor.

Formlaget Burnley har strammet inn bakpå, samtidig som de vinner kamper, mens gjestene ikke har vunnet siden slutten av desember. 

Burnley må klare seg uten Keith Treacy til det kommende oppgjøret etter at vingen måtte av banen grunnet en ryggskade. Både Martin Paterson og Junior Stanislas helbreder begge hamstringene sine og er dermed ikke tilgjengelige, mens Danny Ings og nysignering Danny Lafferty antageligvis heller ikke blir å se på Turf Moors grønne gress.

Foto: BurnleyFC.com

Peterborough på sin side har Ryan Bennett tilgjengelig, som ble solgt til Norwich i midtuken, men leid tilbake umiddelbart, samtidig som midtbanespiller Danny Kearns kan returnere etter å ha måttet stå over de to siste kampene.

Kamphanene har ikke all verden å vise til av historikk, men på deres 18 oppgjør er det Posh som leder klart med 9-5-4, men selv om de har vunnet flest ganger over the Clarets så sliter dem på Turf Moor der de vant sist 89/90-sesongen. Sist gang Peterborough var på Turf Moor var i 1997, den gang ble det 5-0-slakt av Cambridgeshire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com

Mye har endret seg siden den gang og enda mer har endret seg siden sist lagene møttes. Eddie Howes mannskap ligger på en 9.plass, kun tre poeng unna den hellige Play Off-plassen og jager sin niende seier på 12 forsøk og har holdt nullen bakover i de seks av syv siste kampene. Borteformen har vært Burnleys styrke denne sesongen med åtte seire mot fem hjemme, mens Peterborough har tapt fire av deres siste kamper i liga og cup.

Deres siste seier var over Nottingham Forest, annen juledag. Darren Ferguson håper følgelig at den nyopprykkede klubben ikke går på sin femte smell på rad og er per dags dato den klubben med dårligst form på sine fem siste kamper – med den leie statistikken å enda ha til gode å vinne over en klubb plassert på den øvre delen av tabellen.

Tidligere møter:
17.sept 2011 Peterborough Utd 2-1 Burnley

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 4.2 kl 16:00