Howe langer ut mot dommeren

Manager Eddie Howe kritiserer dommeren etter at Bartley fikk direkte rødt kort for en takling manageren mener ikke var alvorlig nok til utvisning. Om kampen føler sjefen at det har vært en viktig fremgang fra sist runde, selv om resultatet ikke tilsa det.

Burnley tapte 2-0 i Nottingham igår deres fjerde strake tap, men det var et resultat om kunne gått annerledes hadde det ikke vært for dommeren som ikke var i sine fulle fem. Bartley ble utvist i det 32. minutt etter å ha gått i en 50-50 duell med Luke Chambers. Howe forbitret avgjørelsen og kritiserer hjemmelagets spillere for å ha påvirket dommeren med sin hysteriske reaksjon som sørget for at the Clarets måtte spille i en time med ti mann på banen.

foto: lancashiretelegraph.co.uk

Jeg føler at det ikke var rett avgjørelse, Sier Howe. Jeg føler vi kontrollerte kampen fram til utvisningen, vi ba spillerne om å være modige og det mener jeg de var. Dessverre snudde utvisningen kampen, en situasjon jeg ikke føler var verdig et gult kort og ihvertfall ikke rødt, jeg står for det jeg sier og føler at Marv gikk ærlig i taklingen og ble overrasket over det røde kortet hvor (Forest) spillerne ikke hjalp til heller.

– Taklingen var ikke av den kategorien, selv om reaksjonene guidet dommeren til det røde kortet. Vi ber Marv om å vinne 50-50 dueller, men hvis det er slik at han kan bli sendt av banen for det, så må vi be han om å slutte å takle, legger en spydig Howe til.

Jeg føler vi viste litt lidenskap idag og viste at vi bryr oss. Jeg sa i forrige kamp at det er det Burnley-supporterne vil se og jeg føler at spillerne ga det et forsøk. Det ble ikke vår kveld, men hvis det er slik at vi kan gjenta like opptredener, vil vi vinne mange kamper.

– Det er mange kamper som kommer fortløpende nå men vi vite tegn til forbedring og jeg håper det fortsetter. Selv om man må se på det på kort sikt, så er det et langsiktig perspektiv som jeg vil se nøye på, vel vitende at laget må prestere hver uke. Vi har ikke hatt gode uker i det siste og det bekymrer meg, men jeg tror at vi gjorde det idag og fikk tilbake konsistensen, arbeids-nivået, entusiasmen og lidenskapen. Det er en start som vi nå må opprettholde, forklarer Howe.