Jensen vil ikke gi opp plassen med en gang

Brian Jensen har fått sin andre kamp på rad under Eddie Howe og selv om resultatene ikke har gått i riktig favør, så har ikke Jensen planer om å gi hanskene tilbake til keeper-kollega Lee Grant. Tross to strake tap med dansken mellom stengene har det blitt tap mot både Leicester og Nottingham Forest, føler hovedpersonen selv at det ikke trengs mye før trenden snur.

Med et stygt tap mot Leicester, trengte noe å gjøres mot Nottingham Forest – atter en gang uten hell, selv om resultatet ikke gjenspeilet kampen. Et drøyt rødt kort til Marvin Bartley i første omgang – noe manager Howe også kommenterte – og to mål av David McGoldrick sørget for et bittert 2-0-tap for the Clarets som falt ned til 12.plass. – syv poeng opp til Play Off plassen med en kamp til gode. Og Jensen, som storspilte mot Forest ser ut til å ha sikret seg keeperplassen igjen etter å ha vært benkesliter det siste halve året.

Det er ikke snakk om meg, det er laget som er viktigst, poengterer dansken. Det er derfor jeg er her, jeg kommer til å prøve å stadfeste plassen igjen og se hvordan det går. Matematisk sett er det fortsatt mulig med Play Off og vi har ikke planer om å gi oss, vi har en kamp på lørdag, en seks-poenger og hvis vi for et positivt resultat er det fortsatt mulig med vår ene kamp til gode. Men jeg føler at det var mange positive aspekter å hente og selv om jeg føler det var en 0-0 kamp, så hadde vi ikke flaksen på vår side.

foto: Burnleyfootballclub.com

Videre forteller sisteskansen at etter 4-0-tapet mot Leicester hvor laget ga opp og mistet motet, svarte Lancashire-laget med en mer positiv- og samspilt innstilling, men Bartleys røde kort etter taklingen på forsvarer Luke Chambers sendte the Clarets i forsvarsposisjon og favoriserte Forest-laget som skrapte sammen en seier på sitt 10. forsøk.

Marvin er sønderknust, røper Jensen. Jeg ville ikke sagt an han sviktet laget, han satt inn en takling som kanskje var litt for høy, men slikt skjer. Å spille med ti mann så tidlig i kampen er alltid utfordrende, men jeg føler vi gjorde det veldig bra. Fra mitt ståsted var dette en 0-0-kamp, men dessverre fikk de to svake mål og der er ikke noe vi kan gjøre med det. De trengte flaksen og fikk det, noe vi ikke gjorde, avslutter Burnleys lengst-tjenende spiller.