Howe lovpriser Pato

Foto: Lancashire Telegraph

The Clarets mistet en stor profil i sommer i Jay Rodriguez, men som følge av overgangen blir dørene åpnet ytterligere for resten av Burnleys tilgjengelige spisser.

En av dem er Martin Paterson som har slitt med skader de siste årene, men som ser ut til å ha lagt det bak seg etter å ha nettet for første gang for landslaget, nord Irland.

Foto: BurnleyFC.com

Pato kom inn fra benken på Windsor Park på onsdag kveld og takket være spissens straffespark endte resultatet 3-3 mot Finland. Martin fikk dermed sin 14 kamp for landslaget i en alder av 25, et antall som kunne vært høyere hadde det ikke vært for skadene som har plaget angriperen.

Manager Howe på sin side ser fram til å se spissen i produktiv aksjon denne sesongen.

Pato kommer til å være i god stemning etter å ha scoret sitt første mål for nord Irland, skrøt sjefen. Det er herlig for han å kunne score sitt første mål for nasjonen og jeg ser for meg at det ikke finnes noen bedre følelse. Jeg er glad på hans vegne og håper at det blir starten for han, vi kjenner til hans kvaliteter og man kunne se det når han kom utpå.

– Han forandret kampen med sin energi, entusiasme og ønske om å jobbe og presse motstanderne, han har klare kvaliteter og vi håper på store ting fra Pato i år, avsluttet manageren.