Howe: – Møtte verdig motstand

Manager Howe var naturligvis lite fornøyd med utfallet at Huddersfield-oppgjøret, etter at the Terrieres brøt en 40 år gammel forbannelse og vant over the Clarets. Sjefen ikke tilfreds med verken angrepet eller forsvaret etter den tredje ligarunden.

Foto: BurnleyFC.com

The Terriers  vant sist i 1972 etter mål i hver omgang av Joel Lynch og Jordan Rhodes, men det var kontroversene som vakte mest oppsikt.. Leiesoldat Mills klarerte ballen på streken, men linjemannen ville det annerledes og mente at ballen var inne, mens Charlie Austin ble dømt for offside etter David Edgars  skudd på mål like før pause.

Et slikt utfall får manageren til å føle at Huddersfield dro det lengste strået på begge sider av banen. Sjefen forteller også litt om den økonomiske situasjonen etter at Sunderlands kjøp av Steven Fletcher denne uken, samtidig som det kommer frem litt info om Martin Patersons skadeomfang.

– Majoriteten av kampen mener jeg vi hadde ballen fint, men i den avgjørende delen var vi ikke oss selv og det mener jeg er skuffende, sa sjefen. Vi hadde flere oppspill selv, men klarte ikke å skape noen trussel – så mangelen på kreativitet og gnist kostet oss dyrt. Våre oppspill var ment å true mest, men vi maktet ikke å skape så mange så mange.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi klarte ikke å sette nok hoder på ballen i eget felt og vi møtte verdig motstand idag. Fra vårt perspektiv hadde vi noen store spillere og godt hodespill, men idag klarte vi ikke å forsvare godt nok – de to siste kampene vi tapte, har vi helt klart kunnet hente poeng. Realiteten er at vi ikke har det og er skuffet over det, men jeg mener ikke vi har blitt utspilt eller utklasset – det er et tilfelle av å tro vi er større enn det vi er og må det må vi gjøre noe med.

– Jeg vil gjerne se det første målet igjen, fordi Joseph reddet på linjen og etterpå fikk Charlie en stuss på ballen etter David Edgars’ skudd, men jeg vil se det igjen fordi det er såpass store avgjørelser. 

– Martin har vært til undersøkelse og det viser seg å være nivå en av en revet hamstring. Det er en veldig liten skade, men vi er desperate etter å ha han tilbake så vi håper å ha han klar veldig snart – om han er klar til Brighton-kampen gjenstår å se. Jeg håper fortsatt på flere spillere, men støtter styret og det de prøver å gjøre – men det er et finansielt spørsmål. Steven Fletcher-pengene er gode nyheter, men jeg tror de allerede har vært budsjettert og vi får se hva uken bringer, avsluttet sjefen.