Trippier: – Vi må sprette tilbake

Kieran Trippier var blant de få som utmerket seg mot Huddersfield og ønsker at de lilla- og lyseblå skal sprette tilbake på vinnersporet etter å ha gått på sitt andre tap på rad etter at Joel Lynch og Jordan Rhodes sto for målene.

Foto: BurnleyFC.com

På tirsdag er det klart for den andre runden i Capital One Cup (tidligere Carling cup) og på motsatt side venter Plymouth Argyle, en motstander manager Eddie Howe kjenner godt.  The Clarets har siden sesongstart vunnet to og tapt to kamper og trenger å endre utviklingen etter å ha mistet seks poeng i serien etter å ha fått en pangstart med seier over rival Bolton.

– Vi må sprette tilbake, poengterte Trippier. Vi ønsker å vinne over dem og fortsette trenden mot Brighton neste lørdag, vi ønsker ikke å gå inn i en landslagpause med et tap.

– Vi ønsker å ha en positiv utvikling med seier over Plymouth som kan ta oss videre til en ny seier over Brighton, men vi kan ikke tolke det som en enkel kamp, fordi de kommer til å angripe oss. 

– Det var veldig frustrerende fordi jeg mente at vi var mer positive mot Middlesbrough til tross for to kjempeskudd imot, men lagånden igår (mot Huddersfield) var utmerket selv om jeg mener vi startet skuffende.  

– De presset oss veldig og fikk et tidlig mål som drepte kampen litt, men vi holdt stand og hadde en god periode mot slutten av første omgang, men det hjalp ikke da vi slapp inn et billig mål i annen omgang. 

– Rhodes fikk alt for mye tid og hvis man gir han sjansen, vil han putte ballen i nettet. Jeg mener vi kunne ha fått et resultat, men det andre målet drepte kampen og det var et skuffende resultat, avsluttet høyrebacken.