Howe om Danny Ings: – Henrykt

Burnley-manager Eddie Howe har ingen planer om å kaste Danny Ings ut til ulvene, i det the Clarets forbereder seg til oppgjøret mot Cardiff City på Turf Moor, lørdag. Unge Ings kan være en av de 16 som blir tatt ut etter overgangen fra Bournemouth tidligere denne uken.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren kommer til å gi 19-åringen tid til å finne seg til rette etter overgang fra Leauge one, hvor han hadde en flott debut-sesong der han sprudlet, nettet mål og bidro til å sende the Cherries opp til Play Off-plassering.

Vi er veldig begeistret over å ha Danny ombord, han trente med oss på tirsdag og virker å ha slått seg til rette ganske godt, forklarer Howe, som ga Ings sin debut i sin tid som sjef for the Cherries. Vi er henrykt over å ha han, han har en god karakter og jeg tror ikke han kommer til å ha problemer med å være en del av laget.

– I en ideell verden ville vi integrert Danny rolig og forsiktig – jeg er klar over at han akkurat har blitt 19 og det gjenstår fortsatt mye forbedring og utvikling med han. Det er dermed sagt at han ikke han bidra, men jeg føler at han trenger tid til å komme seg inn i ting og vi må være fornuftige når det gjelder han fordi jeg ville ikke sagt at han er klar til å spille hver uke på nåværende stadie.

Foto: BurnleyFC.com

Til tross for å ha sikret seg den høyt verdsatte Ings, er manageren fortsatt lysten på å forsterke sitt (førstelags-)angrep med kun Jay Rodriguez og Charlie Austin klare til kamp – på nåværende tidspunkt.

Austin fikk starte forrige lørdag da Burnley tapte 2-0 mot Crystal Palace, noe som lot manageren kjøre en litt annen formasjon, men den tidligere Swindon-angriperen kan igjen starte ved siden av Jay-Rod denne helgen når Burnley tar imot Cardiff.

Formen hans blir stadig bedre og det samme gjelder selvtilliten hans. Vi er veldig glade over hans utvikling og jeg føler han viser stadig mer av grunnene til av vi hentet han – han kommer til å bli bedre, la Howe til og må klare seg uten Marvin Bartley etter å blitt vist det røde kortet i forrige runde.