Tindall hyller Danny Ings

Foto. BurnleyFC.com

Burnleys assisterende manager, Jason Tindall er henrykt over at klubben har sikret seg Bournemouth-yndlingen Danny Ings de neste fire årene. Assistenten forteller også at de vant over en Premier League-klubbs konkurranse i jakten på angriperens signatur.

19-åringen er Eddie Howes siste tilskudd til en tropp som har blitt strammet inn betraktelig i løpet av sommeren, og til tross for flere store navn som har forsvunnet ut Turf Moor er unge Ings en som kommer til å ha en strålende fremtid med Burnley.

Det var mye interesse rundt Danny fra andre klubber, så vi er henrykt over å kunne hente ham hit, forteller Tindall. En Premier League-klubb hadde et bud liggende inne på han, så for oss å vinne over slik motstand er et fjær i hatten for oss! Vi vet at Danny kommer til å gi 110%, han jobber sokkene av seg og kommer til å være over hele banen, han er en intelligent spiller som skaper og scorer mål. Han kommer til å være en fantastisk signering for oss og jeg er sikker på at fansen kommer til å se hva som sitter i han så fort han kommer seg ut på banen, avsluttet assistenten.