Ings: – Klar til kamp

Nysignering Danny Ings ser fram til det kommende oppholdet på Turf Moor etter, på sett og vis ha vunnet opprykket til the Championship, riktignok ikke på de samme premissene. 

Foto: BurnleyFC.com

Ings ankom Burnley fra AFC Bournemouth og skrev under en fire-års kontrakt etter å ha imponert sørkysten forrige sesong. 19-åringen har fotballverdenen foran seg etter å ha hjulpet the Cherries med flere mål og oppmerksomhet – moderklubben Bournemouth ble nektet opprykk til the Championship i semifinalen etter tap mot Huddersfield Town, til tross for at 19-åringen var på banen og netter for de røde- og sorte.

Nysigneringen er glad for overgangen og gleder seg over å kunne igjen spille med den ledelsen som fikk han opp til det nivået han er på nå; Eddie Howe og Jason Tindall, duoen som fikk han opp og fram på Dean Court.

Tatt i betraktning at jeg kun har spilt en halv sesong, så føler jeg at jeg fikk slått meg til ro og fikk oppleve den konkurrerende siden av fotball, forteller Ings. Jeg avsluttet forrige sesong med flere mål og det er noe jeg håper å kunne bygge på denne sesongen. Det er en ny liga og en annen standard, men jeg kommer til å jobbe like hardt som jeg gjorde i Bournemouth under Eddie og Jason og prøve å være suksessrik så fort jeg får sjansen.

Burnley er en stor klubb som har vært i Premier League, men som nå er en av de bedre lagene i Championship – det er godt å være her og jeg gleder meg til å spille! Jeg gleder meg til å jobbe med spissene her, det er en flott standard på spissene i Bournemouth, men den er på et annet nivå her. Det kommer til å være herlig å kunne plukke med seg et par triks her og der og prøve å blande inn mitt eget spill i det. Det kommer nok til å ta litt tid før jeg bryter gjennom, men jeg kommer til å jobbe hardt hver dag for å få den sjansen, avsluttet Danny Ings.