Howe om Ings og Treacy

Foto: BurnleyFC.com

Unge og talentfulle Danny Ings fikk en lei start på Burnley-karrieren etter overgangen fra Bournemouth ifjor, der han ble skadet like etter klubbyttet med operasjon og en halv sesong på sidelinjen til følge.

Angriperen fikk etterhvert vist hva han er god for og hva som fikk manager Howe til å hente spilleren til Turf Moor og under årets oppkjøring har alt gått på skinner for Danny der sjefen er sikker på at spissen har hele fotballverdenen foran sine føtter.

Sjefen hadde også noen lovord om Keith Treacy og håper at vingen vil sprudle denne sesongen. 

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howe har blitt imponert over unge Danny Ings’ prestasjoner denne oppkjøringen, der spissen har nettet to mål på like mange kamper og mot slutten av forrige sesong ble det tre mål på ni kamper. Sjefen har all grunn til å fryde seg over sine spisser, for ikke bare er Charlie Austin i form, men Martin Paterson er også friskmeldt og igjen vist hva han er god for.

Manageren forteller videre at Keith Treacy som har til gode å bryte gjennom på, men som har vist glimt av å kunne bli noe stort. Sjefen har blitt imponert over det vingen har vist i årets sesongoppkjøring og håper at den tidligere Preston-spilleren vil klare å overbevise kritikerne. Samtidig som Howe også håper å kunne forsterke med noen spillere til i nær fremtid.

Danny har vært utmerket i de to siste kampene og vi krysser fingrene for at det blir en stor sesong for han, forklarte sjefen. Vi føler han er et kjempetalent og jeg ser fram til å forhåpentligvis se han skadefri og i form. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener Keith har vært veldig god og vist glimt av ekte kvalitet. Han forhaster seg ikke med ballen, virker komponert, vinner dueller og er en trussel foran mål, så vi håper å kunne hente det beste ut av han. Alle kjenner til talentet hans, det er kun et tilfelle å innse det. 

– Man starter alltid med blanke ark for vår del. Vi ønsker å få det beste ut av han og ønsker at han skal bli. Vi mener han kan være en stor suksess her og det er derfor vi hentet han, vi vet hva slags spiller han kan være. Keith har trent godt uten noen problemer, tatt seg sammen og jobbet like hardt som alle andre spillerne – noe jeg mener gjenspeiler de to siste kampene.

– Laget generelt, ser det bra ut og spillerne vet hva vi ønsker fra dem og de har vist en god holdning som er nøkkelen. Vi håper å kunne tilføye noen til, fordi vi føler at vi ikke helt er ferdige – det er fortsatt jobb igjen, men vi er helt klart på vei i riktig retning, avsluttet sjefen.