O’Neill: – Klar til å utfordre Trippier

Årets nyervervelse Luke O’Neill er klar til å konkurrere med Kieran Trippier over hvem som skal bli førstevalget på høyreback kommende sesong. Forsvareren vet at det er utfordrende å frata Trippier plassen, men har helt klart ambisjoner.

Foto: BurnleyFC.com

Trippiers første sesong på Turf Moor var uten tvil en dans på roser som også førte til «årets spiller»-utmerkelse mot slutten av forrige sesong. O’Neill ble hentet fra Blue Square Bet Premier og Mansfield, men har ingen planer om å bli benkevarmer i sin debutsesong for the Clarets. Det er et sprang å ta for 20-åringen som har forhistorie fra Leicesters ungdomsakademi.

– Konkurransen er stor for guttene og jeg ser fram til den, sa O’Neill. Kieran gjorde det veldig bra forrige sesong og all ære til han, men jeg må jobbe hardt og prøve å komme meg inn på første laget og mener jeg har det som trengs for å ta steget opp. Jeg spilte et par kamper for Leicester før jeg dro til Mansfield for å få erfaring og jeg håper å få et par kamper her. 

– Når jeg dro til Conference-nivået var jeg overrasket over hvor bra det var. Jeg mener at det er et par spillere i den ligaen som kan ta steget opp, det er ikke så utrolig forskjellig fra når jeg var i Mansfield, men igjen så var jeg i Leicester i syv år der fasilitetene var utmerkede, avsluttet O’Neill.