Trippier hyller Shackell

Burnleys Kieran Trippier er storfornøyd etter at manageren hentet Jason Shackell til Turf Moor og er henrykt over å få inn en spiller som er vokal og har viktig erfaring å tilføye et ungt Clarets-lag. 

Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren forteller i et intervju at forsterkningen av Jason Shackell vil høste goder på Turf Moor. Trippier og Shackell spilte sammen hos Barnsley to sesonger siden der Shackell var kaptein og Trippier på lån. Etter den sesongen flyttet Shackell på seg til Derby, hvor det ble en svært solid sesong og ti kamper som kaptein i Shaun Barkers fravær.

Det skulle gå kun ett år før Shackell igjen flyttet på seg – denne gang til Burnley – men slik ting ligger an, så er planen at oppholdet skal bli lenger enn hos de foregående klubbene. Fire årskontrakt og kapteinsbind burde være tilstrekkelig til å holde 28-åringen på Turf Moor iallefall i noen år fremover.

Shackell tok over bindet etter Chris McCann og Trippier føler at den ferske kapteinen kommer til å sprudle i Burnley-drakta og vil bidra stort til å lede de unge spillere i riktig retning. På og utenfor banen.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg spilte med Shacks hos Barnsley i ett år og han er en veldig dyktig spiller. Det er derfor de hentet han hit, sa Trippier. Han gir oss mer erfaring bakerst og det hjelper oss mye og jeg mener at det var noe vi manglet forrige sesong.

– Han snakker alltid på treningene og gir 110%, man kan se at han er en leder – noe han viste på lørdag (4-1 over Altrincham) og jeg er sikker på at han kommer til å vise det gjennom hele sesongen.

– Han har har masse erfaring, har blitt 28, har spilt for flere klubber og i liket med Duffo, har han vært rundt kvartalet noen ganger. Vi har massevis av erfaring der nå, Duffo er en god leder, det samme med Chris McCann, men nå har vi mer erfaring og talent som vil hjelpe oss enda mer, avsluttet Trippier.