Howe om troppen

Etter en rolig uke (på nyhetssiden) forteller manageren om troppens status i forkant av oppgjøret mot Millwall og er svært begeistret over tilgjengelige angrepsalternativer til lørdag.

Foto: BurnleyFC.com

Av forståelige grunner er ikke leiesoldat Josh McQuoid tilgjengelig til oppgjøret mot klubben han er på lån fra og må derfor stå over. Junior Stanislas er fortsatt ute med hamstring, men tilbakemeldingene fra behandlingsrommet er positive og vingen er i følge sjefen; ikke langt unna.

Midtukens reservelagskamp endte med et 3-2-tap for tabelljumbo Oldham, men tre angripere fikk verdifull spilletid, Martin Paterson, Danny Ings og Zavon Hines – de to sistnevnte havnet på scoringslisten.

Det er en flott tid på året for dem å komme tilbake, friske og kampen om plassene blir intens, sa sjefen. Man ønsker den konkurransen og muligheten der spillerne presser hverandre, jeg liker en etablert tropp og et etablert lag, men innenfor der igjen ønsker man at spillerne kjemper om plassene og det tror jeg vi har nå. Alle er klare over at dersom de slakker av på trykket, så er noen andre der klare til å ta over – derfor er vi i god stand. 

Foto: BurnleyFC.com

Toppscorer Jay Rodriguez er en selvskreven spiller i the Clarets’ angrepsstyrke  og sjefen har rotert med spillere rundt han – avhengig av form og skadefrihet. Mye har hvilt på Jay og Charlie Austin dette året, men nå som både Pato og Ings ser ut til å være helt skadefri – la oss ikke glemme Zavon – så gir det manageren alternativer han ikke har hatt på en stund.

Vi kan avgjøre kamper nå og justere ettersom.Vi har mange fler alternativer tilgjengelige og det har vi ikke hatt i store deler av sesongen, jeg er henrykt over å ha spillerne tilbake og på dette stadiet (av sesongen) kan det være avgjørende, avsluttet sjefen.