Howe roser Pato

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howe er full av lovord overfor Martin Paterson og hans arbeidsmoral etter nok et tilbakeslag på skadefronten og nok et opphold hos det medisinske støtteapparatet av et enn så lenge ikke kjent tidsperspektiv.

Pato må belage seg på nok et opphold på sidelinjen etter å ha revet opp lårskaden som holdt han ute av spill mesteparten av forrige sesong. Burnley-manageren som selv måtte ende karrieren som spiller på grunn av en kneskade, er imponert over spissens respons på det siste tilbakeslaget.

Foto: Burnley Express

Det er alltid vanskelig når man har revet opp en skade og mentalt sett er det vanskelig å opprettholde samme entusiasmen i arbeidet man foretar seg, forklarer manageren. Men for å være rettferdig overfor Pato, har han gjort det – han kom seg rett inn igjen og selv om han ikke klarer å gjøre det vanlige – grunnet skaden – er han i gym’en, jobber seg sterkere og holder seg i så god form som mulig under veiledning av våre fysioer.

Jeg er imponert over hans innstilling og ønske om å komme tilbake så fort som mulig. Han jobber ekstremt hardt og jeg føler med han fordi jeg har vært der selv og vet hvor ensomt det kan være, man kommer til det samme stedet hver dag og klarer ikke å se lyset i enden av tunnelen. Vi ønsker å ha han tilbake så fort som mulig og støtter så godt vi kan.

Han har fått en sprøyte i låret som betyr at han ikke kan gjøre noe de neste fire ukene, etter det skal vi scanne låret hans igjen og se hvordan det har leget og bestemme veien videre derfra, avsluttet manageren.