Howe roser Stanislas i skyene

Eddie Howe er henrykt over den tilgjengelige angrepsstyrken etter å ha sikret seg nok en angriper i Junior Stanislas kort tid før overgangsvinduet stengte igår. Manageren en naturlig nok henrykt over å kunne forsterke angrepet ytterligere med en spiller som ble hentet for fremtidens Clarets.

21-åringen ble managerens syvende signering denne sommeren etter overgangen fra West Ham og føyer seg til et sterkt angrep bestående av Jay-Rod, Charlie Austin, Alex MacDonald, Zavon Hines, Danny Ings og Martin Paterson – de to sistnevnte sliter begge med kneskader, men Howe har også Wes Fletcher tilgjengelig på sikt som i disse dager er på lån hos Accrington Stanley.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å kunne hente inn Junior og føler han kommer til å bli en utmerket signering for oss, fortalte Howe. Jeg er veldig tilfreds med våre angrepsalternativer og tror vi kommer til å være en stor trussel fremover denne sesongen – noe vi allerede har bevist ved flere anledninger. 

Unge Stanislas kan spille på kantene og utfordre Ross Wallace og Keith Treacy, men kan samtidig spille på topp og har nesten 50 kamper for the Hammers.

Han er kjapp og kan spille i forskjellige posisjoner. Han er nok en allsidig spiller som er flott å ha i laget, han har spilt i Premier League med West Ham og gjorde det bra der. Han var uheldig ifjor grunnet skadene og fikk ikke mulighet til å bidra slik han ønsket, men nå ligger alt foran han. Han er i en fantastisk alder, vi håper å kunne utvikle han og jeg anser han for en veldig positiv signering for fremtiden, avsluttet manageren.