– Wade forlater med våre beste ønsker

Wade Elliott valgte å pakke kofferten og reise til Birmingham igår kveld og ble dermed den niende førstelagsspilleren som forlot the Clarets – trettende hvis man tar med låneoppholdene. Både klubb og manager ønsker 32-åringen alt vel og sender med gode ønsker. 

Elliott avsluttet et seksårig opphold på Turf Moor når han satt skrev under en to-års kontrakt med the Blues igår kveld, like før overgangsvinduet stengte. Manageren rekrutterte Junior Stanislas, men innrømmer at Elliotts klubbytte ikke var et enkelt valg å ta for 32-åringen.

Vi hadde ikke som mål å presse Wade ut, men Wade ønsket å spille hver uke og på dette stadiet kunne jeg ikke garantere han det, fortalte sjefen. Han er fortsatt en veldig god spiller vi ønsker han alt godt, for en som har gjort det han har gjort denne klubben ønsker vi han enhver suksess i fremtiden. Wade har vært en fantastisk tjener for denne klubben og alle vet at det var målet hans som sendte klubben til Premier League. Han er en vi respekterer høyt som person og fotballspiller og vi er derfor triste over å se han dra. 

Elliott spilte samtlige kamper under the Clarets opprykks-sesong og forlater Turf Moor med 282 kamper på CV’en. 32-åringen ankom Burnley i 2005 fra Bournemouth og anses som den mest verdifulle spilleren basert på kjøpssum og prestasjoner.