Howe skamroser innsatsen

Eddie Howe hyllet spillernes beste opptreden siden hans ankomst til klubben etter å ha sett laget valse over Middlesbrough og ta et viktig steg nærmere Play Off.

Første omgang var av den magiske sorten hvor Jay Rodriguez (i sin 100. kamp), Wade Elliott og Michael Duff fikk et mål hver seg og deres andre seier på fire dager. Tross gode forsøk av Boro, som også fikk et trøstemål på tampen av kampen, var Howe henrykt over det han så.

Foro: lancashiretelegraph.co.uk

Jeg mener de var fantastiske, skryter Howe. Vi ville utfordre Middlesbrough, men en ting er å si det mens noe annet er å gjøre det – uten noen som helst form for tvil var dette en av de beste kampene i min tid her.

– Vi har ikke skapt mangfold av sjanser i de siste kampene, men alle har jobbet hardt, veldig hardt – spesielt uten ball. Vi presset hardt gjennom hele kampen og startet intensivt i angrep – det som gledet mest var antallet sjanser vi skapte og ballene vi sendte i feltet deres. Det var så mange gode spillere der ute at det er vanskelig å plukke ut hvem som var best – det var en bra kveld for oss, forklarer sjefen.

Vi har hatt en litt turbulent tid i det siste og visste at et resultat kunne endre alt for oss, noe man kunne se. Det ga spillernes selvtillit et løft og det gir meg tro på at vi kan angripe de siste kampene med entusiasme; vi har fire igjen og håper å kunne gjøre dette til en spennene sesongavslutning. Vi er en av flere klubber om kjemper om plassen, og håper å være den om tar sjetteplassen.

To kamper siden var vi på viddene og nå har det snudd seg, det er vanskelig å si hva som kommer til å skje, men påsketiden med to kamper på tre dager kommer til å være avgjørende. Jeg kommer alltid til å kreve mer og vi trenger å følge det opp med en god kamp mot Derby og gjenta det mot Portsmouth. Det kommer til å være en tøff tid for spillerne, spesielt siden vi har hatt en midtukekamp, men vi må venne oss til den type standard, avslutter manageren.