Howe: – Tøff bortekamp

Manageren reagerte med blandede følelser etter nyheten om Norwich i FA cupen, spesielt etter the Clarets’ gode form i det siste. Men understreker at de tar det en kamp av gangen.

Foto: BurnleyFC.com

Lancashire-laget har vist en formkurve som viser oppover etter to snuoperasjoner og en solid seier i løpet av en uke. Etter å ha møtt lag fra de lavere divisjoner, ser sjefen frem til å omsider kunne måle krefter mot Premier League-motstand, dog fersk og nyopprykket Premier League motstand.

Det er en tøff bortekamp mot en Premier League-klubb og antageligvis ikke den vi ønsket, men det er det vi fikk så vi må dra dit og ta det som det kommer, sa Howe. På bortebane har vi prestert greit og resultatene har vært gode, men det har vært litt inkonsistens med fem seire og fem tap – men jeg tror vi klarer det.

– Jeg tror ikke vi blir ansett som en trussel borte, men vi ser ut til å ha fått tilbake selvtilliten til å vinne kamper så nå må vi prøve å gjøre det opp og prøve å avansere i turneringen fordi vi ønsker å gjøre det bra og fortsette med formkurven.

– Vi er i en viktig periode, tre av de neste fire kampene er på bortebane og vi må sørge for at vi går inn i de kampene med rett innstilling, prøver å være positive med ambisjon om et godt resultat fordi vi er innen rekkevidde til å kunne ta igjen lagene over oss.

– Det viktigste er førstkommende kamp, der vi kommer til å forbedrede oss på samme måte og sørge vi er fokuserte på jobben. Vi må forsikre oss om at treningene inneholder den samme kvaliteten og intensiteten som spillernes holdning gjennom de siste ukene og vi må sørge for at vi ikke slakker opp, men prøver å følge opp de gode resultatene med enda ett, avsluttet manageren.