Howe utfordrer spillerne

Foto: BurnleyFC.com

Burnley-sjef, Edde Howe utfordrer spillerne til å bli enda mer produktive når de starter igjen etter landslagspausen om under to ukers tid.

The Clarets tar imot Reading på Turf Moor, lørdag neste uke og målet er klart: fortsette i samme spor og bli enda mer effektive. De lilla- og lyseblå har kun tatt syv poeng av ni mulige på de siste tre kampene, men har derimot oppnådd videre avansement i Carling cupen. 

De siste fire kampene har vært veldig positive for oss – før det igjen viste vi at det gjenstår mye jobb, innrømmet Clarets-sjefen. Våre siste fire opptredener var veldig gode og det er jeg fornøyd med, men vi vet at vi kan bedre. Vi formes fortsatt som et lag og er tilfredse med retningen det tar oss, jeg tror at man alltid tenker tilbake og føler at man burde ha tatt fler poeng, men vi er der vi er og nå må vi sørge for å gjøre det bedre i de neste kampene.

Vi er fortsatt på det stadiet der vi formes som et lag og det gjenstår fortsatt mye jobb, vi kommer til å jobbe normalt med guttene mesteparten av uken for så å gi dem helgen til å komme seg, avsluttet manageren.