Tviholder på Jay

Manager Howe og Jason Tindall fortalte i et intervju igår om sin plan som går ut på å kjempe med nebb og klør for å holde på toppscorer Jay Rodriguez. 

22-åringen har tatt the Clarets med en storm etter å ha brutt gjennom de lilla- og lyseblås førstelag med 15 mål ifjor og åtte hittil denne sesongen – kun 12 kamper uti sesongen. I sommer var blant annet serieleder Southampton ute etter spissen og et bud på £4.5m ble avslått på spilleren manager Howe helt klart ønsker å ha med seg videre.

Jay er en du ønsker å bygge laget rundt, et fantastisk talent. Han kommer bare til å bli bedre og vi kommer helt klart til å kjempe med nebb og klør for å holde han med oss, skrøt Howe, mens assistent Tindall la til; Kun skyene er Jays maksimale høyde, han er en fantastisk atlet, herlig i lufta og score alle mulige mål som angriper, det er ingen overraskelse at det er mye interesse rundt han fordi mange ser potensialet hans. Han kommer til å spille på øverste nivå en dag, men vi må bare prøve å holde han i Burnley så lenge vi klarer. 

Intervjuet med Eddie Howe og Jason Tindall kan lyttes til her (ekstern lenke).