Howe: – Veldig skuffende

Manager Howe var forståelig nok skuffet etter å ha sett sin lilla- og lyseblå hær gå på en smell mot Reading i helgen etter et virkelig sent mål i det 99.minutt. 

Foto: Burnleyfc.com

Kampen ble var preget at Jay Rabbs skade midtveis i annen omgang som resulterte med ni tilleggsminutter og i ironiens navn var det nettopp innbytteren for skadde Rabb som sørget for kampens eneste mål. The Clarets hadde ballen noe mer, men hadde store problemer med å bryte gjennom the Royals’ forsvar og ikke minst sisteskanse.

Det er veldig skuffende for oss, vi klarte aldri å komme oss ut av fellene og fant aldri rytmen, forklarte sjefen. Vi hadde våre perioder hvor jeg følte at vi våknet til live, men så dabbet det av og det er ikke til å skjule at det var en skuffende prestasjon og resultat. 

Reading ble sterkere jo lenger vi kom uti kampen og mot slutten ville vi vært fornøyde med et poeng, men små marginer dikterte og vi ble tatt igjen mot slutten av kampen. Som hjemmelag ønsker man å være det laget som jager tre poeng, men av en eller annen grunne klarte vi ikke å holde på ballen nok og jobbet ikke tilstrekkelig med keeperen deres.

Foto: Burnleyfc.com

Det er ikke kritikk mot noen, men vi er et ungt lag og vi var stille på banen – vi trenger å bli litt mer vokale. Det er ikke mer enn å få organisert folk og holde fokus når vi beveger oss, det er mye å analysere, men vi kan ikke lete etter unnskyldninger. Vi må se på oss selv og si at vi må gjøre bedre enn så. 

Vi er på hjemmebane og forventningene er deretter, noe vi ikke klarte å få til. Vi startet kampen bra med høy selvtillit og jeg ba om samme prestasjon som mot Nottingham Forest. Jeg føler vi har trent godt i det siste og frustrasjonen bredte seg og det viser meg at vi fortsatt er inkonsistente. 

For å være konkurransedyktige trenger vi å prestere hver uke og det er noe vi ikke har gjort denne sesongen. Vi har spilt oppe og nede, så det gjenstår fortsatt mye jobb, avsluttet manageren.