Bartley: – Frustrerende for alle

Marvin Bartley håper at tirsdagens kamp mot Barnsley vil sette ting på plass igjen etter å ha måttet bite i det sure eplet mot Reading i helgen. 

The Clarets fikk det aldri gående og det satte en stopper for deres fire kampen uten tap, takket være et virkelig sent mål av Jam Karacan i det 99.minutt.

Foto: Burnleyfc.com

Det er frustrerende for alle, spesielt for spillerne og ledelsen, forklarte Bartley. Vi jobber hver dag på treningene til å finjustere våre områder og jeg føler ikke at vi spilte på vårt beste, men vi hadde nok takket ja til poengdeling uten baklengs. Det sene målet var virkelig en mageknipe, men vi må se fremover, lære av våre feil og prøve igjen på tirsdag. Hvis vi måtte vente en uke til tror jeg det ville gjort det vanskeligere, men før vi vet ordet av det er ute på gresset igjen.

Hvis du ser på våre siste fire kamper, har vi en uavgjort, vunnet to og tapt en – hvis noen hadde sagt det til oss fire kamper siden tror jeg at de fleste hadde takket ja til det. Hvis vi hadde vunnet, kunne vi sagt at det var en stor kamp og vi må fortsette å vinne, men vi tapte og må starte på nytt, avsluttet midtbanespilleren.