Fulltidskontrakt for Hewitt!

Foto: BurnleyFC.com

17-årige Steven Hewitt har blitt tilbudt sin første profesjonelle kontrakt på Turf Moor, kontrakten som løper i to- og et halvt år fremover i tid er en midtbanespilleren takket pent ja til!

Midtbanespilleren har imponert manageren siden sjefens ansettelse tidligere i år og er en spiller for fremtiden som manager Howe var full av lovord om.

Vi har hatt høye forventninger til Stevie og har fulgt han fordi man noen ganger identifiserer talentfulle spillere, sa Howe. Det er ikke vanskelig å se at Stevie har mye talent, han har flott holdning og vi ønsker å involvere han i førstelaget, slik vi gjør med alle våre spillere i utvikling. 

Det er naturlig nok vanskelig å involvere alle til tider, men han er en vi føler kan nå langt i spillet. Han imponerte i oppkjøringen og har vært involvert i førstelaget en stund nå, så det er en belønning til han for det harde arbeidet og forpliktelsen. 

Man ønsker alltid at noen rekker opp hånda og sier at de er gode nok for førstelaget. Det er flere gode spillere på ungdomslaget for øyeblikket og vi jobber med dem og utvikler dem, Stevie er en av dem og han håper å kunne forsette med det han gjør og jobbe så hardt han han.

Hvis han gjør det og fortsetter å vise den holdningen han gjør, med hans ferdigheter, kan han få en veldig god karriere, avsluttet manageren.