Howe: – Viktige kamper i møte

Sjefen forbereder seg og troppene til en stor uke og røper at spissen Martin Paterson er på raden av comeback, noe som kan bistå med et sterkt resultat over kommende utfordrer, Southampton.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley reiser til sterke Southampton som kjemper om opprykk til de gjeveste på lørdag, før de tar turen til nok en tøff motstander på torsdag; Reading. Howe derimot håper at de lilla- og lyseblå skal klare å hente hjem viktige poeng mot de kommende utfordrerne.

Vi er fortsatt i en relativt god posisjon, sa Howe. Det er mange kamper som venter i løpet av kort tid og vi har alt å spille om, vi kan fortsatt oppnå det vi ønsker og forhåpentligvis klarer vi å opprettholde formkurven. Jeg tror at de kommende kampene er utrolig viktige og vi har to vanskelige bortekamper i Southampton og Reading, så det kommer til å være noen store dager for oss. 

Lancashire-været har ikke akkurat hjulpet de skadde spillerne i deres rehabilitering og det gjenstår å se om spissen Pato kommer seg til lørdagens oppgjør mot the Saints. Spissen er savnet på Turf Moor etter at at han skadet hamstingen mot Middlesbrough midtveis i januar og savnet blir ikke mindre ettersom Pato scoret i to kamper før skaden oppsto.

Pato gjør god fremgang. Det er en vanskelig type skade, man vet aldri hvor man har den og de kan føle at den er stram den ene dagen og helt fint dagen etter – men har gjør god fremgang. Han er ikke langt unna og vil forhåpentligvis være tilgjengelig for laguttak i løpet av de kommende kampene, avsluttet manageren.