Howe: – La oss vinne for Kilby

Burnley-sjef Eddie Howe forbereder troppene til deres siste kamp før sesongen – for deres del – blåses av. Det har som kjent skjedd mye på Turf Moor der siste ti månedene, der blant annet styreformann Barry Kilby har meldt sin avgang grunnet egen helse.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren ønsker at hans lilla- og lyseblå hær avslutter sesongen med en seier til ære for avtroppende styreformann Barry Kilby som kommer til å se the Clarets spille fra direktør-tribunen for siste offisielle gang som formann etter 13 sterke år ved roret. Tre poeng mot the Robins ville bli den ideelle avslutningen for en mann som har gjort mye for Lancashire-klubben, samtidig som hjemmeformen må snus og seier er nødvendig.Det ville være på sin plass for å vinne den kommende kampen for han

Det har vært en glede å jobbe under Barry, sa Howe. På vegne av alle spillerne og staben min ønsker vi han det beste og ettersom han kommer til å forbli i styrerommet, ser jeg fram til videre utmerket samarbeid. Det ville være på sin plass for å vinne den kommende kampen for han. 

The Clarets form denne sesongen har vært variert, men ønsket om å avslutte sesongen sterkest mulig har aldri avtatt. Med kun syv seire på Turf Moor – noe som har blitt matchet med syv tap – er det viktig å adressere det til kommende sesong.

Foto: BurnleyFC.com

Hjemmeformen har vært en av våre største skuffelser denne sesongenHjemmeformen har vært en av våre største skuffelser denne sesongen. Hjemmefansen har ikke sett mange seire og det har vært veldig frustrerende for oss – vi ønsker å vinne. Vår generelle form har ikke vært så ille, men vår generelle seierstatistikk har for det meste vært skuffende og vi har sagt at det er noe vi trenger å forbedre til neste år, fordi man ønsker å være suksessrik og det må være fundamentet vårt.

– For fansen vår som ikke har sett så mange hjemmeseire er det viktig at vi avslutter sesongen mest mulig positivt. En seier ville være mer enn velkommen, men vi ønsker først og fremst en god prestasjon og jeg tror at det er noe alle ønsker å se. Forhåpentligvis kan vi starte på sommerferien med en god følelse.