Hvem tar over Laws?

I lys av Brian Laws avskjed, dukker spørsmålet opp hvem som skal ta over Burnley-skuta? 

Phil Brown
Det var tidlige spekulasjoner at Brown kom til å ta over ved roret etter sin imponerende jobb med å få Hull opp til PL – kort tid etter ble det meldt at Stuart Gray skal lede Burnley de neste tre kampene og håpet om Brown ble mindre og mindre sannsynlig.

Chris Hughton
En mann mange Burnley-fans kunne tenke seg som sjef etter det han gjorde i Newcastle, hvor han fikk dem tilbake til PL etter en sesong i den nest øverste divisjonen. Mannen har uten tvil erfaring med begge de aktuelle divisjonene, men det spørs om han ønsker å ta steget ned til Championship hvor han ikke kommer til å ha samme sterke laget som Newcastle hadde.

Sean O’Driscoll
En manager som var utfordrer til stillingen da Brian Laws ble (haste)ansatt tidligere i år, besitter god kunnskap om fotball og liker å spille ball «den riktige måten». Spekulantene sammenligner O’Driscoll med Laws, grunnet mye av deres like tilnærming til spillet og hovedargumentet er at det ikke blir den store forandringen fra hvordan ting har vært de siste månedene.

Eddie Howe
Kanskje den yngste og minst erfarne av alle nevnte i denne artikkelen, men han har gjort en fantastisk jobb med Bournemouth med begrensede ressurser – noe som vil bli delvis likt i Burnley. Et av spørsmålene som dukker opp er, hvordan vil en ung og lovende manager takle presset som følger med et Championship- lag?

Sam Allardyce
Ahh,  gode, gamle Big Sam. Rent fotballmessig, ville denne mannen her vært et kupp. Rent følelsesmessig, så er han tross alt en tidligere Blackburn Rovers-manager, og Rovers-allierte er svært lite likt på Turf Moor. Er ikke akkurat kjent for fest-fotball, men har uten tvil gjort det godt med Bolton, fra å ta et Championship-lag og gjøre dem til et etablert PL-lag. Vil nok også være motivert.

Derek McInnes
En nær venn av tidligere manager, Owen Coyle og gjorde det Coyle ikke klarte, nemlig opprykk med St. Johnstone i SPL, 2009 og har holdt dem der siden. Har også vært vudert som West Brom-sjef, så hvis styret har ambisjon om å gå etter «Coyle-modellen», så er nok dette en veldig god kandidat.

Andre navn som dukker opp er Paul Lambert og Simon Grayson. Selvfølgelig dukker også mannen som var en av favorittene til å ta over etter Coyle opp, nemlig Paulo Sousa.