Hyller kontrollerende prestasjon

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche var en veldig glad mann etter at the Clarets feide Watford til side på eget gress og beskriver det hele som en kontrollerende prestasjon og har allerede lagt Andre Grays karantene bak seg.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Mål av Jeff Hendrick og Michael Keane i hver sin omgang sørget for the Clarets seier denne sesongen, noe som lettet presset på laget som måtte klare seg uten Andre Gray.

– Det var en veldig gledelig aften, spesielt med oppførselen og kontrollen gjennom hele kampen. Vi håndterte trusselen deres veldig bra og det var veldig gledelig, vi har tro på spillerne her og jeg nevnte fleksibiliteten vi trenger, så det var en avgjørelse jeg tok.

– Det var en avgjørelse jeg tok etter resultatet fra Leicester-kampen hvor jeg i store deler av kampen mente av gjorde det overkommelig, men manglet den siste trusselen i enden. Jeg føler vi hadde det denne gangen og i de brede områdene var vi raskere hvor noen av innleggene var herlige. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det var en fin detalj i prestasjonen. Jeg ville ha denne ideen av fokus, frihet, pasningspill og bevegelse, som var utmerket. Det var en kontrollert prestasjon på dette nivået som ikke er noen enkel jobb, så det var jeg fornøyd med. 

– Jeg vil gjøre det klart – og det er viktig – at (Andre Grays) tweet var uakseptabel. Andre var raskt ute og sa det, men vi er skuffet over situasjonen. Han er en ung mann og fire år siden lærte han om livet. Han hadde ikke støtte og utdanning fra FA, så jeg mener det er en kamel å svelge.

– Han har kommet langt siden den gang og vi kommer til å støtte han gjennom denne perioden. Det med kommentaren er forbi nå, nå ser vi fremover og fortsetter å trene med han og får han utpå banen når vi kan, avsluttet sjefen.