Neste: Arsenal

arsenalTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Arsene Wengers stjernegalleri på Turf Moor og begge lagene flyr høyt etter sine respektive seire i forrige runde. London-laget er favoritter til oppgjøret, men vil få kamp om poengene fra et hardtkjempede Clarets-lag som ikke lar seg pille på nesen.

Burnley må fortsatt klare seg uten Andre Gray som soner karantene og manager Dyche ligger an til sende ut det samme mannskapet og formasjon som i forrige runde. The Gunners på sin side må se an formen til Francis Coquelin, men har Olivier Giroud, Aaron Ramsey, Per Mertesacker, Danny Welbeck og Carl Jenkinson skadet. Dyche på sin side må klare seg uten Ashley Barnes.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets får det tøft mot Arsenal som de ikke har vunnet over på de syv siste forsøkene, noe som strekker seg tilbake til 1974. Riktignok fikk de slått stjernegalleriet i en ligakamp desember 2008. Det har ikke vært mangel på mål de siste Turf Moor-oppgjørene og Burnley har vært gjerrige bakover med kun fire mål imot på deres 17 siste kamper.

Fremover har det også vært litt magert med 15 målforsøk på seks kamper, men har en Steven Defour som har vært involvert i fire av lagets fem mål denne sesongen. Tre målgivende og en nettkjenning. Burnley-kaptein Tom Heaton har også gjort det bra mellom stengene med sine 30 redninger og troner dermed over sine keeper-kolleger.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Arsenal har funnet formen og står med fire streke seire, kun et tap på 16 kamper gjør at de også er favoritter foran oppgjøret. Videre er de ubeseiret på de 26 siste kampene mot nyopprykkede lag (22-4-0). Der Burnley har Steven Defour, så har Arsenal Hector Bellerin som også har sansen for å gi målgivende.

Kampen spilles på Turf Moor, søndag 2.oktober kl 17:30